10 Nisan 2017 Pazartesi 12:09

Hayat Şarkısı 50. Bölüm Fragmanı yayında! Hazer, Cevher Ailesi’nden intikam almak için harekete geçiyor; herkesi büyük bir sürpriz bekliyor! Hayat Şarkısı 50. Bölüm 23 Nisan Pazar akşamı Kanal D'de!

Kız kardeşinin ölümünden Kerim’i sorumlu tutan Hazer Torunbaş, intikam yemini etmiş ve Cevher Ailesi’nin bedel ödemesi için harekete geçmeye karar verir. İlk olarak Cevher Ailesi’ni ekonomik olarak çökertmeye çalışan Hazer, yaptığı hamle ile herkesi zor bir durumda bırakır.

Hülya, bu intikamın önüne geçmek istese de başarılı olamaz. Torunbaş Ailesi ile savaşmaktan başka çarelerinin olmadığını anlayan Hülya, bu savaş için kollarını sıvar. En büyük destekçisi suç ortağı Mahir olacaktır.

Bayram Cevher ile Mahsa Torunbaş’ın ilişkisi, Cevher Ailesi içerisinde huzuru kaçırır. Tüm bunlar yetmiyor gibi Cem problemini yeni atlatmışken karşılarına daha büyük bir sorun çıkar; Torunbaş Ailesi!

Son Güncelleme: 10.04.2017 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.