09 Nisan 2017 Pazar 23:55

Kenan günlükten bir kardeşi olduğunu öğrenir. Şevval'e geçmişle ilgili sorular sorsa da Şevval her şeyi inkar eder. Diğer yandan Kenan, Zeynep’i görmezden gelmeye başlamıştır. Zeynep bu durum yüzünden oldukça üzgündür. Kendini ifade etmesi kolay olmayacaktır. Belaya bulaştığını anlayan Murat, peşinde birileri olduğu korkusuna kapılır. Yaşadığı korku yüzünden zor günler geçirmektedir. Kadir, Türkan’a evlenme teklif eder, ancak net bir cevap almaz. Türkan, Kadir'den düşünmek için biraz süre ister. 

Kenan’dan uzaklaşan Zeynep yeniden Murat’la yakınlaşır. Zeynep için artık kalbini değil, aklını dinlemenin vaktidir. Kenan, Taylan’la gittiği bir mekanda Ece’yle tanışır. İkili birbirinden etkilenir. Kadir, ailesinin baskı yaptığı Türkan’dan hayır cevabını alır. Zeynep, Murat'la mutlu olmak için çabalasa da Murat'taki değişimler Zeynep'in aklını karıştırmaktadır. 

Aşk Ve Gurur 6.Bölüm (Final) 2.Fragmanı Yayında! Aşk ve Gurur final bölümüyle 11 Nisan Salı 22:30'da ShowTv'de.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.