07 Eylül 2024 Cumartesi 14:44
Kötü Kan 2.Bölüm Fragmanı

Kötü Kan 2.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Kötü Kan Her Cuma 20.00'de NOW'da!

"Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını, bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını izleyici ile buluşturacak.

Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap KÜNYE TÜR: DRAM & AKSİYON YAPIM ŞİRKETİ: NTC MEDYA YAPIMCI: MEHMET YİĞİT ALP YÖNETMEN: M. ÇAĞATAY TOSUN SENARYO: BARIŞ ERDOĞAN & İLKER ARSLAN GENEL KOORDİNATÖR: EMEL KURT UYGULAYICI YAPIMCI: CENK YENGİN

Son bölümde neler yaşandı?

Kartal bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan eski bir polistir. Bir gece kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle kulüpteki işlerin göründüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir ve asla parçası olmayacağı bu karanlık ağın peşine düşer. Aynı gece iki çocuğuna bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Yıllardır uzak kaldığı çocuklarına sonunda kavuşacak olmanın heyecanı bir yana, annelerinin ölümü yüzünden Kartal’ı suçlayan çocuklarıyla karşı karşıya gelmek onu az da olsa tedirgin etmektedir. Kartal kulüpteki ölüme sebep olanların izini sürerken kendisini korkunç bir ihanet sarmalının merkezinde bulur ve gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi haline gelir. Fevzi Kaya’nın kızı Nazan bu karanlık dünyada ayakta durabilen güçlü bir kadındır ve ailesinin istediğini Kartal’dan almaya kararlıdır. Yetmiyormuş gibi Kartal’ın yıldızının bir türlü barışmadığı babası emekli başkomiser Burhan geri dönmüş ve Kartal’ın her yaptığını, özellikle de babalığını sorgulayan bir yargıç gibi eve çökmüştür. Kartal içine çekildiği bu kaostan çocuklarını korumak için çırpındıkça, kaderin sadece kahramanlara reva gördüğü zor ikilemlerle karşı karşıya kalacaktır.

NOW ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kötü Kan dizisinin yeni bölümü 13 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.