10 Ekim 2024 Perşembe 23:07
Yabani 41. Bölüm 3. Fragmanı

Yabani 41. Bölüm 3. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Yaman’ın Serhan’la olan iş birliği hızla ilerliyordur. Yaman yeni planlarla Hande ve İskender’i zıvanadan çıkarıyordur. Her şey yolundadır şimdilik ama Alaz ve Asi’nin ne durumda olduğundan habersizdir.

Alaz’ın ve Adem’in tutsaklığının sonu ölümle sonuçlanacaktır. Asi onları kurtarmak için çırpınsa da Alaz, Asi’yi ve kızını kurtarmadan durmayacaktır. Kaçması için, canının bağışlanması için verilen şansı elinin tersiyle iter ve bu sonucu ağır olur. Asi’nin de artık tehlikededir. Sona gelmiştir Alaz ve Asi…

Neslihan da Çağla’nın peşindedir. Kızının başında bir dert olduğunu biliyordur ve yanılmaz da ama asla aklının ucunundan geçmeyecek bir olaya şahit olur. Gördüğü manzara karşısında delirir.

Yaman hem planları doğrultusunda ilerliyordur hem de ailesini bir arada tutmak için uğraşıyordur.

NOW ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yabani dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.