05 Eylül 2024 Perşembe 19:31
Sandık Kokusu 2.Sezon Tanıtımı

Sandık Kokusu 2.Sezon Tanıtımı 

Son bölümde neler yaşandı?

Sorguya alınan Karsu, kısa bir süre sonra Reha’nın şikayetini çekmesiyle serbest bırakılır.

Bu, Reha’nın kendince son uyarısıdır. Avukat, Karsu’ya düzenli ev ve iş hayatı sürdürmesini önerir. Karsu’nun bir yuva kurması, aile imajı çizmesi gerekiyordur. Karsu’nun evlilik meselesini duyan Kıvanç’ın aklına bir fikir gelir. Filiz, Karsu’nun başına gelenleri Hasan’a anlatır ve Hasan, yakın arkadaşı ile konuşup Karsu’ya iş ayarlamaya çalışır. Karsu, Hasan’ın ayarladığı iş görüşmesine gider. Çok fazla bekletilince söylenmeye başlar. Gitmeye karar verir, acaba Karsu’yu yolundan döndüren kim olacaktır?

OYUNCULAR KARSU Özge Özpirinçci FİLİZ Demet Akbağ ATİLLA Metin Akdülger REHA Necip Memili LALE Seda Türkmen ŞÜKRAN İnci Şen TÜRKAN Nalan Okçuoğlu İPEK Arya Bozabalı EKREM Emre Şen GÜLAY Sedef Pehlivanoğlu TILSIM Mina Akdin KUZEY Sarp Kaan Altınçapa SELİN Miray Yeral IRMAK Meriç Aral KIVANÇ Serkay Tütüncü MERT Sercan Badur HASAN Uğur Yücel

ÖYKÜ VE SENARYO: Melis Civelek-Zeynep Gür KREATİF DANIŞMAN: Zeynep Günay YÖNETMEN: Nezaket Coşkun

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.