30 Ağustos 2024 Cuma 21:13
Kör Nokta 2. Tanıtım Yayında

Yeni dizi Kör Nokta yeni sezonda yakında atv'de!

Osman Sınav tarafından ATV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav otururken, senaryosu ise Funda Alp ve Didem Kaplan tarafından kaleme alınıyor.

Yaralandığın yer senin kör noktandır! "Kör Nokta" bir aşağıdakiler ve yukarıdakiler hikâyesi.. Günün birinde aşağıdakilerin ve yukarıdakilerin yolları büyük bir trafik kazasıyla kesişir. İki taraf da birer kayıp verirler fakat kaza sonrasında suç ile suçlu birbirine karışır.

Kör Nokta atv Dizi, "Gece" ve "Aslım" adındaki iki genç kızın hikayesini merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrikalarla örülü olayları konu alıyor.

Yapımcı : Sinegraf Yönetmen : Yusuf Ömer Sınav Senaryo : Funda Alp ve Didem Kaplan

Oyuncular : Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Mehtap Bayri, İrem Bakırtaş, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Görkem Sakal, Erhan Çircioğlu, Göktan Oktay Göztepe, İklima Güneş, Uluç Avcı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.