03 Eylül 2024 Salı 21:18
 Güzel Aşklar Diyarı 1.Tanıtım Fragmanı

 Güzel Aşklar Diyarı Fragmanı yayınlandı! Güzel Aşklar Diyarı yakında Kanal D'de!

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, Özgü Kaya gibi genç yetenekleriyle de adından söz ettiricek.

Güzel Aşklar Diyarı yakında Kanal D'de başlıyor!

Medyapım ve Boyut Film tarafından NOW ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül otururken, senaryosu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınıyor.

Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Dizinin oyuncuları: Meltem Cumbul, Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.