15 Ekim 2024 Salı 23:05
Gizli Bahçe 2.Bölüm Fragmanı

Gizli Bahçe 2.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

TMC Film tarafından NOW ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken, senaryosu ise Emre Özdür ve Hazar Kozice tarafından kaleme alınıyor.

Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarının başında gelen dizi Demir’in, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla girdiği savaşı konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu: Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman, Pamir Boyraz.

1. bölüm özeti: Nazlı, oğlu Memo’yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Evinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında tehlikeli bir iş teklifini kabul eder.

Memo’nun güçlü ve zengin amcası Demir ise, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince harekete geçer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiğinde Memo’yu alabilmek için velayet davası açar. Kanıt toplamak için gerçek kimliğini saklayarak Nazlı’yla buluşur.

Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı’nın ise daha büyük bir sırrı vardır.

NOW ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gizli Bahçe dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son Güncelleme: 15.10.2024 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.