09 Eylül 2024 Pazartesi 23:30
Gizli Bahçe 1.Tanıtım Yayında

Gizli Bahçe Çok Yakında NOW'da! 

"Herkesin gizli bir bahçesi vardır, umutlarını, hayallerini sırlarını gömdüğü..." 

Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarının başında gelen dizi Demir’in, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla girdiği savaşı konu alıyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı, yeni sezonun merakla beklenen dizisi "Gizli Bahçe" derin bir aşk hikayesini konu alıyor. Nazlı, oğlu Memo’yla birlikte yaşayan genç ve bekar bir annedir. Yıllar sonra Memo’nun zengin amcası Demir, yeğeni olduğunu öğrenir ve onun peşine düşer. Demir, Nazlı’nın ne iş yaptığını öğrenince, Memo'nun onunla kalmasına karşı çıkar. Ancak Memo’nun iyiliği için çabalarken Nazlı’ya aşık olur.

KÜNYE YAPIM: TMC YAPIMCI: EROL AVCI SENARYO: EMRE ÖZDUR - HAZAR KOZİCE YÖNETMEN: RECAİ KARAGÖZ

TMC Film tarafından NOW ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken, senaryosu ise Emre Özdür ve Hazar Kozice tarafından kaleme alınıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.