Yargı 70.Bölüm Fragmanı

Fragman

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yargı 70.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. Ceylin ve Ilgaz, Mercan konusunda büyük bir çıkmaza giriyor!

Mercan'a gerçek ailesinin kim olduğunu söylemek Filiz'e kalıyor. Bu çıkmaz Ceylin ve Ilgaz'ı zor durumda bırakıyor. Ceylin, tüm riskleri göze alıyor; fakat, Filiz'in tavrı onu ve Ilgaz'ı tedirgin ediyor.

Son bölümde neler yaşandı?

Ilgaz ve Ceylin çiftini Mercan’ı bulma yolculuğunda bilmedikleri, hiç beklemedikleri bir kaza beklemektedir. Bir an önce kızlarına sağ salim kavuşmayı, sarılmayı beklerken önlerine çıkacak bu engel ve arkasından yaşanacaklar ikisini de sarsmaya yetecektir.

Mercan’ın peşinde, gerçeği kovalayan Eren’in kendi hayatına değen Dilek gerçeği ve anlatılan detaylar dünyasını darmadağın etmeye yetecektir. Ceylin için elini taşın altına sonuna kadar sokmaya kararlı Yekta ise bir kez daha, istemese de, karanlıkla ittifak kurmak zorunda kalacaktır. Osman ve Can ile birlikte iş yaparak kendisini Parla’nın gözünde de parlatmaya niyetli Çınar, kurulan yeni masada kendisine bir yer bulabilecek midir?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.