Kötü Kan 3.Bölüm Fragmanı

Fragman

Kötü Kan 3. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Kötü Kan Her Cuma 20.00'de NOW'da!

Kötü Kan 3. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Kötü Kan Her Cuma 20.00'de NOW'da!

"Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını, bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını izleyici ile buluşturacak.

Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap

KÜNYE TÜR: DRAM & AKSİYON YAPIM ŞİRKETİ: NTC MEDYA YAPIMCI: MEHMET YİĞİT ALP YÖNETMEN: M. ÇAĞATAY TOSUN

SENARYO: BARIŞ ERDOĞAN & İLKER ARSLAN GENEL KOORDİNATÖR: EMEL KURT UYGULAYICI YAPIMCI: CENK YENGİN

Son bölümde neler yaşandı?

Kartal, Şenol’dan kalan borcu ödeyebilmek için Fevzi Kaya’yı kulübe ortak ettiğinde bu işin sonunun karanlık olabileceğini sezmektedir. Fevzi’nin niyeti ise alacağını alana kadar işlere karışmamak, sonunda da kulübe çökmektir. Kartal kendini iyi bir başlangıç yapmadığı Nazan’la iş arkadaşı olarak bulur. Nazan’ı tanıdıkça onun zannettiğinin aksine kendisine duyulan saygıyı soyadıyla değil, aklı, çalışkanlığı ve davranışlarıyla kazanan karizmatik bir kadın olduğunu fark eder. Nazan da Kartal’ın göründüğünden daha karmaşık bir karakter olduğunu anlayacaktır. Çocuklar okula başlarken Burhan da Şahin’e kahvenin yan tarafındaki boş dükkânı kiralatır. Burhan’ın bu dükkanla ilgili Şahin’i tedirgin eden hayalleri vardır. İşler yoluna girmiş gibi görünürken Nazan’ın abisi Oktay, Şenol’un bagajında bulduğu narkotiği kulüpte gizlice satmaya başlar. Bu olay bölgenin narkotik baronu Behzat’ın kulağına gidince başlayacak savaş bir evladın ölümüyle sonuçlanacak ve Kartal’ın hayatını hiç dinmeyecek bir kasırganın gözüne adeta hapsedecektir.

Kötü Kan 3. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Kötü Kan Her Cuma 20.00'de NOW'da!

https://platform.twitter.com/widgets.js
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.